Ana Gros
Ana Gros
Menü
 
Győztesként
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ölelés
 
2...3...ETO!!!
 
Idő
 
Hatalmas mosoly
 
Edzés közben
 
Smiley
 
Linkek
 
Katival
 
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):
 
Magyar bajnokként!
 
Elérhetőség

 

 

Név: Halmágyi Kinga

E-mail cim: kinga.halmagyi@gmail.com

Képeket vágta és ötletekkel ellátott: Úyvárosi Katalina

Észrevételeíteket kérlek jelezzétek, ezen az e-mail cimen elértek, ha pedig van közös képetek Ana-val és szeretnétek itt megjelentetni akkor szintén írjatok. 

 

 
Interjúk Ana-val
Interjúk Ana-val : Első személyes interjúm Ana-val

Első személyes interjúm Ana-val

  2011.05.20. 18:20

Régen gondolkodom már azon milyen jó lenne ha időnként bele-bele látnánk kedvenceink gondolataiba, személyesebb érzéseibe. Milyen a napjuk egy-egy adott szituációban, mit éreznek egy győztes és mit egy elveszített meccs után. Ana segítségemre lesz ebben, elmeséli majd gondolatait és személyes tapasztalatait, amit egy szurkoló nem érzékel a lelátoról vagy esetemben a távolság miatt a T.V. képernyőjéről.

Ez az első interjúm Ana-val, egyik kedvencemmel.


Kapitány János kérdései Györből:

 

Hogyan telik egy napod, amikor egy edzés van ? Amikor két edzés van ?

Ana: Igy néz ki a  napom: amikor reggel  9.30-kor van az edzés, 8.30-kor kelek, reggelizem és elmegyek az edzésre. Az edzés után hazamegyek, magamnak megcsinálom a kaját, pihenek, néha alszom is egy keveset. 15.00-kor elmegyek a második edzésre. Hetente kétszer járok magyar nyelvórára, utána  haza, internetezek, filmezek és könyvet olvasok, majd 23.00 és 00.00 között lefekszem.

Hogyan készülsz fel mentálisan és hogyan fizikailag egy mérkőzésre?

Ana:  Mentálisan: a meccsre gondolok, videókat nézek  és arra gondolok mi az ellenfél specialitása. Fizikálisan egyszerüen edzek a csapattal.

Mennyire vagy vizuális alkat ? Pontosabban : a videózás után
mennyire marad meg emlékeidben az ellenfél kapusainak
mozgása, hibái, erényei ? Fel tudod-e térképezni az ellenfél védöinek
munkáját ?

Ana:  Meccs előtt sokáig nézem  az ellenfél kapusát, a videoból tudom már gyengéit és felkészítem  magam a jó lővésekre. De természetesen meccs közben minden teljesen más, sokkal nehezebb és nem mindig úgy jön ki a lépés ahogy tervezem.

Kivel érted meg a legjobban Magad a csapatban ?

Ana: Mindenkivel jóban vagyok, viszont Dudával és Katrine-l nagyon sokat szoktuk összejárni, főként azért angolul beszélnek. :)

Milyen gyakran tudsz hazautazni Szeretteidhez ?

Ana: Amikor szabadok a hétvégéink akkor mindig hazautazom, tehát havonta egyszer, de legrosszabb esetben 2 havonta mindig találkozunk.

Ismersz-e már valakit a házból,ahol Győrben laksz ?

Ana: Igen, persze. Ugyanabban a házban él Mica és Simi a férjeikkel és természetesen ismerek más szomszédot is.

 

Anda Iuga kérdése Bukarestből?


Mit gondolsz Andrea Lekic érkezéséről? Szerinted hogyan érzi majd magát Győrben?

Ana: Nagyon örülök Andrea érkezésének, szerintem nagyszerűen fogja magát érezni Győrben. Nekem is nagyon jó lesz, hiszen olyan embert kapok aki beszéli a nyelvem :))

 

Úyvárosi Ibolya kérdése Marosvásárhelyről:

Alakitottál ki közelebbi kapcsolatokat Győrben?

Ana: Legközelebb hozzám Duda, Katrine, Misi és Orbisz áll, de mindekivel jóban vagyok. Dudanak köszönhetően megismertem sok kedves embert aminek nagyon örülök.

 

Végül az én kérdésem:

A legemlékezetesebb ami veled történt Győrben, jó és rossz egyaránt?

Ana: Off, nehéz rosszról beszélnem. A legjobb ami velem történt az hogy idejöttem és itt tényleg remekül érzem magam, úgyhogy ez egy nagyon jó döntés volt.

Elmesélnéd  nekünk milyen  volt a keddi összejövetel?

Ana: Az összejövetel jó volt. A játékosok akik elmennek mondtak pár szót, a szurkolók megajándékozták a távozó játékosokat és a csapat  minden tagja kapott virágot. Mondott pár szót az elnők, az edző és Anita is. Majd fényképezkedtünk a szurkolókkal.

Hol töltöd a nyarat?

Ana: Otthon leszek a családommal és a barátommal, talán elutazom Görögországba 1 hétre és persze edzeni sem felejtek el :))

 
Menu
 
Smile
 
Friends :)
 
Naptár
2021. Április
HKSCPSV
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
<<   >>
 
After the match!
 
National team
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Singing the National Anthem
 
Congratulations
 
Vote
A két győzelemig tartó bajnoki döntő mindkét felvonásán győri siker született.
Ana mennyire volt jó a bajnoki döntőben?

Nagyon jó volt!
Jó volt!
Nem igazán!
Egyáltalán nem volt az Ő napja!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
7 m
 
:)
 
Contact

Name: Halmágyi Kinga

E-mail adress: kinga.halmagyi@gmail.com

Cut images and  help me with  ideas: Úyvárosi Katalina

If you have any ideas for the page or questions for Ana please send them at this e-mail adress.

 

 

 

 

THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Norina Wallace Írói oldalam    *****    TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár &#8211; FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!