Ana Gros
Ana Gros
Menü
 
Győztesként
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ölelés
 
2...3...ETO!!!
 
Idő
 
Hatalmas mosoly
 
Edzés közben
 
Smiley
 
Linkek
 
Katival
 
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):
 
Magyar bajnokként!
 
Elérhetőség

 

 

Név: Halmágyi Kinga

E-mail cim: kinga.halmagyi@gmail.com

Képeket vágta és ötletekkel ellátott: Úyvárosi Katalina

Észrevételeíteket kérlek jelezzétek, ezen az e-mail cimen elértek, ha pedig van közös képetek Ana-val és szeretnétek itt megjelentetni akkor szintén írjatok. 

 

 
Hírek, cikkek
Hírek, cikkek : Nyolcadszor bajnokok!!!

Nyolcadszor bajnokok!!!

www.gyorietokc.hu  2011.05.16. 18:43

A DVSC-KORVEX otthonában elért győzelem a bajnoki döntő második meccsén a klub nyolcadik bajnoki aranyérmét jelentette. A lányokat rengeteg szurkoló kísérte el Debrecenbe, akik fergeteges hangulatot teremtettek a Hódosban, majd a mérkőzés után nagy szeretettel fogadták az aranylányokat a busz előtt. Honlapunkon következik a csapat minden tagjának nyilatkozata.


Görbicz Anita: „Nagyon örülök a bajnoki cím megszerzésének. Jó meccset játszottunk, és nagyon sajnálom, hogy nem játszhattak. Az első percben rá esett valaki oldalról a térdemre, és azonnal szúró fájdalmat éreztem. Balogh doktorral és az edzővel is megbeszéltük, hogy jobb, ha nem kockáztatunk. Remélem semmi komoly baja nem esett a térdemnek, de ha hétvégén nem múlik el a fájdalom, akkor hétfőn megyek az orvoshoz."

Kovacsics Anikó: „Nagyon örülök a bajnoki címnek, nehéz meccs volt, de az elején úgy tűnt, hogy akár magabiztosan is tudunk nyerni. A második félidőben nagyot harcoltunk és remek csapatjátékkal sikerült megnyerni a meccset és a bajnokságot is!"

Eduarda Amorim: „Elmondhatatlanul boldog vagyok,habár nem ez volt a legjobb meccsünk a szezonban, de megmutattuk, hogy mi vagyunk a legjobbak, még nyomás alatt is."

Ana Gros: „Nagyon jól érzem magam most. Ez egy nagy dolog, hogy megnyertünk a bajnokságot! A meccs nehéz volt, főleg a második félidő, de megmutattuk, hogy fel tudunk állni nehéz helyzetből is."

Pálinger Katalin:"Nyolcadik alkalommal lett bajnok a klub. Egy ilyen csapatban játszani mindig öröm. Az idei bajnoki szereplésünk veretlenül sikerült, amit egy nagyon nagy dolognak tartok. Mostantól csak a válogatottra koncentrálok teljes erőbedobással."

Mayer Szabina: „Jó, izgalmas de kemény meccs volt, nagyot küzdöttünk és megérdemelten lettünk bajnokok. Szép emlékekkel távozom, jó hogy Magyar Kupa győztesként és bajnokként zártuk az évet, viszont a BL miatt kissé csalódott vagyok."

Katrine Lunde Haraldsen: „Nagyszerű érzés magyar bajnoknak lenni, hiszen nehéz meccs volt a mai, és nagyot küzdöttünk. Különleges is volt a találkozó, mert többen nem lesznek itt jövőre velünk. Nekem az első bajnoki elsőségem ez Győrben, másoknak az utolsó bajnoki címe volt a csapattal. Remélem jövőre még sikeresebbek lehetünk."

Hornyák Ági: „Izzik a csarnok, itt a magyar bajnok!!!:)))"

Orbán Adrienn: „Nagyon boldog vagyok, bajnoknak lenni mindig nagyszerű érzés. Sokat dolgoztunk ezért, és emeli az értéket hogy idén is veretlenül lettünk elsők."

Vérten Orsolya: „Mindig jó bajnoknak lenni. Persze az első más volt, de ez is hasonlóan nagy öröm! Debrecenben sose egyszerű nyerni, számítottam rá hogy feljavulnak ellenfeleink a szünetben. Ez egy igazi csapatjáték volt.Mindenki kivette a részét a sikerből!"

Aurelia Braedanu: „Nehéz meccsen vagyunk ,jó hogy nyertünk, mert nem szerettünk volna harmadik meccset játszani, és ez sikerült is. Ez az aranyérem is fontos nekünk természetesen, de sokan ezt már természetesnek veszik! Fantasztikus éveket töltöttem el az ETO-ban. Május végen utazok el, és egy új periódus kezdődik ezzel az életemben. Bajnokként búcsúzhatok Győrtől, ez nagyon sokat jelent nekem. Egy dolog amit sajnálok, hogy a Bajnokok Ligáját nem sikerült elhódítani a lányokkal. Nyugodtan kijelenthetem, hogy szerettem itt kézilabdázni."

Katerina Mravikova: „Jó érzés hogy bajnokként hagyom abba a pályafutásom, habár kétségtelen, hogy jobb lett volna BL győztesnek is lenni. Felemelő érzés hogy ilyen sok szép emlékkel távozhatom Győrből, mert nagyon jó volt itt játszani. Ugyan vannak már terveim a jövőre nézve, de egyelőre ezek között nincs semmi kézilabdával kapcsolatos. Most úgy érzem, hogy rámfér egy jó nagy pihenés. Visszatérve a döntőre két izgalmas, de nehéz meccset játszottunk a Debrecennel, jól kezdtünk a második meccset, de a szünet után keményen harcolnunk kellett."

Szölösi Patrícia: „Nagyon jó újra bajnoknak lenni,de nem adták olcsón ezt a sikert: kemény meccsen van túl a csapat, nagyot küzdött a Loki, de ez csak emeli győzelmünk értékét. Nagyon szép éveket töltöttem itt, nagyon szerettem a csapattársaimat. Picit szomorú vagyok, hogy el kell válnom tőlünk. Konkrétan még nem tudom, hogy hol folytatom."

Schatzl Nadine: „Nagyon jó volt a felnőtt csapatban szerepelni, ez az első bajnoki címem a csapattal, szóval most nagyon boldog vagyok. Örülnék neki, ha jövőre több szerepet vállalhatnék!"

Planéta Szimonetta: „Izgalmas meccsen vagyunk túl, a pályán jobb lett volna lenni, de meg fiatal vagyok. Célom hogy jövőre is bajnokok legyünk és segíteni tudjak ebben a csapatnak."

Vanyus Attila elnök: „Ezt az érzést sosem lehet megunni, nagyon nagy megtiszteltetés bajnoknak lenni. Ugyanolyan örömet jelent ez az elsőség is, mint a korábbiak. Alig tudtunk eljönni Debrecenből fantasztikus hangulatot teremtő szurkolóink több mint egy órán át éltettek minket. Nekik és nekünk ez megunhatatlan érzés büszke vagyok a lányokra, és arra is, hogy megint veretlenek maradtunk. Ez egy hatalmas dolog, hiszen a második helyezett a BL-ben vitézkedett, a harmadik pedig megnyerte a KEK-et. Ők egyszer sem tudtak legyőzni miket. Örülnék, ha még sok éven át tartani ez a sikerszéria."

Kelecsényi Ernő alelnök: „Először is gratulálok a lányoknak, hogy a bajnokságot és a kupát is sikerült megnyernünk, emellett a Bajnokok Ligája első két körét remekül teljesítették a lányok, sőt talán története egyik legjobb meccsét játszottuk a Larvik ellen. De érzéseim felemásak a BL elődöntő miatt. A feladat adott holnaptól, meg kell keresni, meg kell találni azokat a dolgokat, ami garantálja, hogy jövőre minden célunkat maximálisan sikerüljön teljesíteni."

Borkai Zsolt polgármester, a klub társadalmi elnöke: „Gratulálok a lányoknak a zsinórban negyedik bajnoki címükhöz, de picit savanyú a szőlő, hiszen figyelve a külvilágra is, elmondhatjuk, hogy a bajnoki cím és a kupagyőzelem remek dolog, de a BL-ben is ott kell legyünk a döntőben, és nagyon szeretnénk megnyerni azt. A szőlőn a tegnapi siker édesített, de kicsit meg kell újulnia kedvenceinknek. Gratulálok mégegyszer a lányoknak, de jövőre többet várunk."

Lőre Péter elnökségi tag: „Az Audi Hungaria Motor KFT. képviseletébem gratulálok a lányoknak a bajnoki címükhöz, és örülök neki, hogy a csapat idén is megmutatta, hogy hazai fronton veretlen, és továbbra is a nemzetközi elithez tartozik. Ezek a lányok sok örömet szereztek a győrieknek és az ország kézilabda rajongóinak is."

Bakos István, „Nyuszi" kapusedző: „Egy bajnoki cím megszerzése mindig nagy öröm, ezt a sikert nem adják olcsón, sokat kell dolgozni érte mindenkinek a játékosoktól kezdve a vezetőségig. Ma is nagyon kellett a fantasztikus szurkolótáborunk. Büszke vagyok mindenkire, aki a sikerben részt vett!"

Kiss Lajos klubmenedzser: „Nyolcadik alkalommal lettünk bajnokok, és még mindig ugyanúgy örülök a bajnoki címnek, mint az elsőnek, aminek részese lehettem. Külön öröm hogy ismét veretlenül sikerült megnyerni a bajnokságot."

Cseh Zsolt gyúró: „Nagyon örülünk a sikernek. A győzelemnek köszönhetően egy héttel hosszabb lesz a megérdemelt pihenő."

 
Menu
 
Smile
 
Friends :)
 
Naptár
2021. Június
HKSCPSV
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
<<   >>
 
After the match!
 
National team
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Singing the National Anthem
 
Congratulations
 
Vote
A két győzelemig tartó bajnoki döntő mindkét felvonásán győri siker született.
Ana mennyire volt jó a bajnoki döntőben?

Nagyon jó volt!
Jó volt!
Nem igazán!
Egyáltalán nem volt az Ő napja!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
7 m
 
:)
 
Contact

Name: Halmágyi Kinga

E-mail adress: kinga.halmagyi@gmail.com

Cut images and  help me with  ideas: Úyvárosi Katalina

If you have any ideas for the page or questions for Ana please send them at this e-mail adress.

 

 

 

 

THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Norina Wallace Írói oldalam    *****    TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár &#8211; FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!